MALATYA / BATTALGAZİ - MEVLANA ORTAOKULU

ANAOKULU

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri PRojesi kapsamında 14 Şubat 2024 tarihinde okulumuz Anasınıfı'nda Hacivat ile Karagöz Çocuk Tiyatrosu sergilenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Etkinlikleri Projesi Kapsamında 15.01.2024 tariinde yazar Nilüfer ZONTUL AKTAŞ'ı okulumuza davet ettik. Anaokulu öğrencilerimizle biraraya gelerek etkinlikler yapan yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimizin en sevdiği eşyalarını okula getirerek arkadaşlık ve  paylaşma duygusunu kazanmaları amaçlanmıştır.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında da aile katılım etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Velilerimizin katılımıyla aşure, kitap okuma, pizza yapma, limonata yapma  gibi etkinlikler planladık. Emeği geçen tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafında uygulanan Dilimizin Etkinlikleri Projesi Kapsamında velilerimizin yardımıyla etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Ock

12/18 Aralık'ta Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası'nı öğrencilerimiz ve velilerimizle beraber kutladık.

Ock

Öğrencilerimizle beraber turşu kurma etkinliği gerçekleştirdik. Yaparak yaşayarak öğrenmelerine fırsat vermek, onların özgüvenlerini geliştirmek amacıyla her sene olduğu gibi bu sene de turşularımızı beraber kurduk. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.